De Bullbar zit erop!

Vandaag de bullbar op de auto gemaakt.
De originele bullbar van de Niva vind ik niet zo mooi. Op Marktplaats vond ik een bullbar van een Daihatsu Rocky. Deze vorige week opgehaald en gelijk begonnen met het pasklaar maken. Uiteindelijk had ik nog 2 stalen buizen nodig om hem weer compleet te maken. Ik had deze week niet zoveel tijd, en op de momenten dat ik tijd had kon ik het staal nergens vinden…

Vandaag even bij de garage langs geweest omdat ik een bijgeluidje had als ik over een drempel reed. Alles nagekeken maar niks gevonden. Tijdens het onderzoek nog even mijn frustratie geuit over het gebrek aan staal. Had de garage nog 2 stukken liggen. Helemaal top! Bedankt Ronald (Brak)!

Bij thuiskomst gelijk de schuur in gedoken en aan het eind van de middag zat hij er (met een klein verflaagje) op de auto.

Best tevreden met het eindresultaat!

IMG_4968

 

Binnenkort de lier en de verstralers plaatsen!

Reageren is op dit bericht helaas niet mogelijk.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Dit bericht is geplaatst op 23 februari 2013 om 19:48.