De imperiaal zit erop!

 

Vandaag eindelijk de nieuwe imperiaal opgehaald en gemonteerd. De imperiaal is handgemaakt naar de originele Lada Niva dakdrager.
Hij is gemaakt door Jan van het site Belgische Niva-vrienden. Jan heeft me al eerder geholpen met diverse onderdelen. Toen ik hem vroeg of hij nog een dakrek had gaf hij aan dat hij ze zelf maakt. Dus even later via het forum  de opdracht gegeven.

Jan had een tijdje terug een Niva Savanne (cabrio versie) gekocht in Nederland. Vandaag heeft hij die opgehaald en heb ik hem in Groenekan ontmoet voor de overdracht. Ik had nog 2 Niva velgen van hem en hij zou de imperiaal meenemen.

Bij thuiskomst alles in elkaar gezet en het geheel op het dak gemonteerd. Natuurlijk gelijk de reserveband erop gelegd. Om de reserve tank te monteren heb ik nog een extra spanband nodig. Dat volgt nog. Tot nu toe erg tevreden met het eindresultaat.

Misschien in een later stadium nog een paar lampen erop…

IMG_5132

Reageren is op dit bericht helaas niet mogelijk.

Reacties

Hallo
Ik rij ook al een tijdje met een niva…vorig jaar in Duitsland gaan halen..een 2011 🙂
De imperiaal vindt ik super!
Kan je me eventueel de contact gegevens van die zeker Jan doorgeven ..ik zou er ook graag eentje bestellen.

Alvast bedankt.
Mvg
Herman
0477 363 060

Reactie door Herman op 4 december 2013 om 18:19

Jouw niva is zo mooi! En de imperiaal ziet er ook erg leuk en voegzaam eruit. Ik will ook graag een imperiaal monteren maar ikben niet zeker of ik een passende kan vinden. Hier kan ik ook tweedehands vinden (http://www.lansing-unitra.eu/nl/Aanbod-gebruikt) maarik weet niet … Ik zou erover nadenken en erna kijken ^^ Dank je wel voor de inspiratie!

Reactie door Reff op 2 oktober 2014 om 15:48

Hallo,
Inderdaad mooie originele imperiaal.
Is nergens online tekoop…
Misschien mag ik ook het mailadres of telefoonnummer van Jan?
Dan wil ik er ook 1 bestellen bij hem.
Alvast dank
Jeroen (jeroen@black8.nl)

Reactie door Jeroen op 23 februari 2015 om 09:39

Hoi Jeroen,

Beetje late reactie, sorry. Jan is de moderator van de site van de Belgische Niva vrienden.
http://www.forum.ladanivabelgium.be
Daar kun je hem ook op bereiken.

Groet,
Rutger

Reactie door Rutger Visscher op 15 maart 2015 om 21:57

Beste heer/mevrouw,

Ik heb sinds kort een lada niva. Graag wil ik een imperiaal. Op u auto zit de imperiaal er mooi uit. Heeft u het nummer van degene die ze maakt?

Rogier

Reactie door rogier op 9 december 2015 om 11:50

Hallo,

Kan je mij vertellen waar dat roofrack voor de Niva vandaan komt….ben er één aan het zoeken.

Reactie door Erwin op 4 februari 2016 om 09:05
Dit bericht is geplaatst op 23 maart 2013 om 15:33.