In de blubber met modderpoel.nl

Vandaag met neef Patrick op pad geweest. Op modderpoel.nl waren een aantal opties te vinden voor vandaag. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om met 2 mede forumleden de braakliggende terreinen van Leidscherijn te ontdekken.

Ik had hier al eerder over gelezen en gehoord. En zelf al wel de mogelijkheden gezien maar vandaag voor het eerst het terrein in geweest.

Eerst naast het parkeerterrein van de recreatieplas de mede forumleden ontmoet en een hand geschut. Daarna voorzichtig een rondje gereden. De mede forumleden waren iets minder enthousiast omdat deze lokatie sinds hun laatste bezoek dusdanig veranderd was dat er weinig mogelijkheden meer waren. Op naar de volgende stek.

Dit keer zijn we naar een stuk gereden waar we volgend de borden niet op mochten maar de aanwezige wegafzetting vormde niet een al te grote hindernis. Voor ons lag een eindeloze hoeveelheid zand en water. Ik ben weer achter 1 van de forumleden aangereden. We reden op een zandpad langs het water toen de weg opeens was onderbroken waardoor we niet verder konden. Dan er maar omheen… dus de oever afgereden en 50 meter door de Haarrijnse plas gereden om vervolgens de oever weer op te rijden. IMG_2531

Hierna hebben we verder het terrein ontdekt, stukken zand, stukken zwarte modder, kuilen en heuvels en een modderpoel waar ik uiteindelijk muurvast inzat. Onderaan een zandheuvel, een aantal keer een aanloop genomen maar uiteindelijk hopeloos vast. Gelukkig hadden de andere rijders een lier op de bumper zitten dus in no-time stond ik weer bovenop de zandheuvel. IMG_2535

Uiteindelijk nog stukje over het rulle zand gereden IMG_2536 om daarna naar de slachtbank te rijden om een lesje van oom (en tante) agent te krijgen. We mochten daar niet rijden en daarom kregen we een boete… ach ja. Leuk is anders maar de middag was er niet minder om.

Nog even de enorme hoeveelheid bagger van de auto af wassen en we konden weer naar huis. Alweer een memorabel ritje!

IMG_2541

 

Reageren is op dit bericht helaas niet mogelijk.

Reacties

Was ich am Ur-Niva noch besser fand, waren die vorderen Ausstellfenster in den Turen. Sehr Schade, dass diese entfallen sind.

Reactie door Virtual server op 22 december 2016 om 02:34
Dit bericht is geplaatst op 10 maart 2013 om 20:58.